Arvika Nöje/Kultur

Arvika hamnfest ställs in igen – ”Tar sikte på 2022”

Arvika hamnfest ställer in även årets festival. Det meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande.

FOTO: ACTIONVANCE/UNSPLASH.
Genrebild. FOTO: ACTIONVANCE/UNSPLASH.

”Ända sedan vi ställde in förra årets festival har vi hoppats och trott att vi skulle kunna genomföra Arvika Hamnfest under 2021. Vi måste nu tyvärr meddela att vi ställer in årets Arvika Hamnfest och tar sikte på 2022”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

I Pressmeddelanden skriver man att artisterna The Ark, The Sounds och Smith & Thell kommer att spela på festivalen 2022. ”Vi håller på att jobba intensivt för att få med mer artister och kommer meddela detta inom kort”, skriver arrangörerna.

De biljetter som köpts kommer automatiskt gälla för 2022, och man behöver inte uppdatera biljetten eller ladda hem den på nytt. Alla som köpt biljetter kommer få ett mail från Tickster inom 20 dagar, där man får möjlighet att behålla biljetten till 2022 eller få pengarna tillbaka. ”Självklart är vi väldigt tacksamma över alla som väljer att fortsatt behålla sin biljett till 2022. Avslutningsvis vill vi understryka att vi älskar vår publik och vi vill tacka alla våra sponsorer. Det är ni som gör Arvika Hamnfest möjlig varje år. Utan er är inte detta möjligt. Vi hoppas av hela vårt hjärta att vi ses igen nästa år”, skriver arrangörerna.

Arvika hamnfest 2020 kommer att arrangeras mellan den 4 och 6 augusti.