Arvika Väder Värmland

Klass 2-varning för snöfall i länet – ”Kan ge stora trafikproblem”

SMHI har utfärdat en varning klass 2 om snöfall i Värmlands län
Annonser
Annonser

SMHI har utfärdat en varning klass 2 om snöfall i Värmlands län. Detta kan ge kraftig drivbildning, skriver SMHI i ett varningsmeddelande.

FOTO: JAVYGO/UNSPLASH.

SMHI meddelar i varningen att det är blåsigast i södra delen av länet. ”Ta det lugnt på vägarna!”, skriver Arvika kommun på sin hemsida. Vädret kan ge stora trafikproblem och stora mängder tung snö som kan orsaka störningar i el- och telefonförsörjningen, skriver kommunen.

Cirka 15 centimeter snö väntas komma, och snöfallet kommer delvis att övergå till regn i södra delen av länet under torsdagskvällen. Kommunens tjänsteperson i beredskap kommer att bevaka läget, skriver kommunen.

Annonser
Annonser