Arvika Brott och blåljus

Två bilar i olycka i Arvika – Lyktstolpe påkörd

FOTO: SAKEUS BERG.

En trafikolycka med två personbilar inblandade inträffade i korsningen mellan Östra Esplanaden och Fabriksgatan i centrala Arvika på söndagskvällen. En man i 18-årsåldern klagade över smärtor i benen och omhändertogs av ambulans..

– Enligt händelserapporten är det tre personer inblandade varav en passagerare i den ena bilen skadats, dock inte allvarligt. Det var en man i 18-årsåldern som klagade över smärtor i benen, berättar Mats Öhman, presstalesperson polisen Bergslagen.

I samband med olyckan skadades en lyktstolpe. En boende i området berättar för Arvikamagasinet att det small och att de gick ut för att kolla vad som hänt. Bärgare avlägsnade den svarta personbilen som skadats i fronten.

FOTO: SAKEUS BERG.
FOTO: SAKEUS BERG.