Arvika Nöje/Kultur

Dotter till Arvikamagasinet: ”Överlycklig för att ha gått vidare”

Jag är överlycklig för att ha gått vidare till final med "Little Tot

I lördagens deltävling av SVT:s Melodifestivalen gick Arvikaartisten Johanna ”Dotter” Jansson vidare till final med bidraget ”Little Tot”.

Dotter. FOTO: WARNER MUSIC SWEDEN/PRESSBILD.

– Jag är överlycklig för att ha gått vidare till final med ”Little Tot. Det är alltid lika nervöst när man står där, jag har varit med om att både åka ut och gå direkt till final så jag vet att ingenting är säkert, säger hon i en kommentar till Arvikamagasinet.

Tar ett tag att smälta

– Man jobbar så hårt och så länge med låten och numret och vill så gärna få visa upp vad man varit med och skapat så många gånger som möjligt. Men en finalplats tar ett tag att smälta, jag har inte riktigt hunnit göra det än, fortsätter hon.