Arvika Sport

Här är idrottshallarna som öppnar för barn och unga på måndag

Arvikas kommunala idrottshallar, inklusive Strandhallen och ishallen, kommer att öppna måndagen den 1 februari.

Genrebild. FOTO: MARKUS SPISKE/UNSPLASH
Genrebild. FOTO: MARKUS SPISKE/UNSPLASH

– Vi har tillsammans med Arvika Fastighets AB och Arvika Näringslivscenter gjort en bedömning utifrån pandemilagen över hur många som får vistas i lokalerna, säger kultur- och fritidschef Eriqa Lindsten.

Idrottslokalerna öppnar för föreningarnas träningsgrupper för barn och unga, födda 2005 eller senare. Den förening som håller i verksamheten i lokalen ansvarar för att följa de lagar, regler och riktlinjer som finns. 

Simhallen håller fortsatt stängt för allmänheten, men med möjlighet att boka rehabträning. På samma sätt är allmänhetens åkning i ishallen fortsatt stängd. Vägledningscentrum på Arvika Näringslivscentrum kommer att öppna delvis för besök på måndagen