Arvika Brott och blåljus

Man misstänkt påverkad av narkotika – Stoppad av polispatrull i Klässbol

När en polispatrull stoppade en personbil i Klässbol i Arvika kommun fattade de misstanke om att föraren var påverkad av narkotika. Bilens passagerare, en man i 25-årsåldern ska ha visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika, enligt Polisen.

Genrebild. Arkivbild.

En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd efter att en polispatrull stoppat en personbil i Klässbol i Arvika kommun. Vid kontroll av föraren fattade patrullen misstanke om att föraren var påverkad av narkotika. Bilens passagerare, en man i 25-årsåldern ska ha visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika, enligt Polisen. De båda männen får följa med patrullen för en provtagning, där resultatet på provet får visa om de gjort sig skyldiga till brott. Länsväg 175.