Arvika Brott och blåljus

En till sjukhus efter trafikolycka i centrala Arvika – Förare fick ordningsbot

FOTO: SAKEUS BERG.

En trafikolycka med två bilar inblandade inträffade i en korsning i centrala Arvika på måndagseftermiddagen. En person fördes till sjukhus med ambulans, uppger Polisen. Föraren till den ena bilen, en man i 50-årsåldern, fick en ordningsbot på plats för att inte ha iakttagit väjningsplikt, uppger Polisens presstalesperson Gabriel Henning.

Strax efter klockan 16:00 på måndagseftermiddagen inträffade en trafikolycka i korsningen Kyrkogatan/Styckåsgatan i centrala Arvika. Polisen uppger att två personbilar ska ha krockat i låg hastighet, och enligt SOS alarm ska det röra sig om en sidokrock. En person ska ha klagat på smärta efter att airbagen utlösts och blev också chockad. Personen fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Räddningstjänst tillsammans med polis och ambulans var på plats vid olycksplatsen.
– Enligt de uppgifter vi fick behövde båda bilarna bärgas från platsen, berättar Gabriel Henning, presstalesperson för Polisen region Bergslagen.
– Föraren till den ena bilen, en man i 50-årsåldern, fick en ordningsbot på plats för att inte ha iakttagit väjningsplikt, berättar Gabriel.

FOTO
FOTO: SAKEUS BERG.
FOTO: SAKEUS BERG.