Arvika Brott och blåljus Video

Skylt vid refug nerkörd i trafikolycka i centrala Arvika

En personbil var inblandad i en trafikolycka i Arvika på måndagen. Två ambulanser och flera enheter från räddningstjänsten var på plats vid olyckan, men skadeläget är oklart i nuläget.

En trafikolycka inträffade i centrala Arvika vid 13-tiden på måndagseftermiddagen. En personbil var inblandad i olyckan, men skadeläget är oklart i nuläget. Två ambulanser var på plats vid olycksplatsen tillsammans med flera enheter från räddningstjänsten. En skylt hade blivit påkörd vid en refug och räddningstjänsten tillsammans med Arvika Teknik fick plocka bort skylten. Det bildades också en kö då hela vägområdet blockerades av räddningspersonal. Trafiken kunde dock flyta på kort därefter när olycksfordonet transporterats bort.