Arvika Brott och blåljus Nyheter

Lastbil fastnade under bro i Arvika – Med dragbil på flaket

Lastbilen fastnade där Graningevägen korsar över riksväg 61.

Det var strax före klockan 18:00 på tisdagen som en lastbil fastnade under en bro i centrala Arvika.

Lastbilen fastnade under en bro. Foto: Tage Bäck

Lastbilen fastnade där Graningevägen korsar över riksväg 61, detta efter att ha passerat rondellen vid Lidl. Anledningen till incidenten tros vara att den dragbil som lastbilen hade på flaket tog i taket när lastbilen körde under bron.

Lastbilen hade en dragbil på flaket. Foto: Tage Bäck.

Senare på kvällen inträffade en annan incidemt där en lastbil fastnade under en bro i Karlstad och orsakade en seriekrock. Lastbilen liknar mycket på lastbilen på bilderna ovan, och tros vara samma lastbil som den som fastnade i Arvika. 4 personer fick föras till sjukhus i krashen i Karlstad.

Läs också: Lastbil fastnade under bro i Karlstad