Arvika Coronaviruset Skola och utbildning Värmland

Kommundirektören efter corona-beskedet: ”ställer in besök och aktiviteter”

På måndagen kom beskedet att en arbetare vid skolbygget i Arvika bekräftats smittad av coronaviruset.

På måndagen kom beskedet att en arbetare vid skolbygget i Arvika bekräftats smittad av coronaviruset. I en video från kommunfullmäktige på Arvika kommuns Youtube-kanal sa kommundirektör Hans Karlssonatt man ställer in besök och aktiviteter som kommunen har i anläggningen. “Det här är ju byggentreprenörens huvudansvar, men vi ser till att inte våra medarbetare finns i närheten” sa han. Henrik Axelsson, ordförande för utskottet Lärande och Stöd berättar för Arvikamagasinet att byggföretaget Serneke beslutat att inte ta emot några besökare.

Hans Karlsson förklarar i videon att det är studiebesök och arbetsbesök vid skolbygget, samt en del övriga planerade möten vid skolbygget ställs in.

Läs också

Bekräftat fall av coronasmitta på skolbygget – Serneke tar inte emot besökare