Brott och blåljus Nyheter

Skåpbil körde på personbil och lämnade platsen – 3 till sjukhus

En trafikolycka inträffade på länsväg 723 i Karlstad på lördagsförmiddagen. En grå skåpbil körde på tre personer i en personbil i höjd med Skårebron. Föraren av skåpbilen körde sedan i väg från olycksplatsen i riktning mot Rud, enligt Polisens uppgifter. De tre personerna i personbilen är förda med ambulans till sjukhus. De ska inte ha fått några fysiska skador, men var chockade, enligt polisen.

Polisen sökte efter den gråa skåpbilen under dagen, och hittade bilen parkerad på Rud. Polisen bekräftar att det är samma fordon som det som var inblandat i olyckan. I bilen satt en man som upplevdes som påverkad av narkotika. Mannen får följa med patrullen för provtagning och kommande utredning får visa om det är han som kört bilen då olyckan skedde, och om han i så fall var påverkad av narkotika.