Brott och blåljus Inrikes/utrikes Nyheter Värmland

Omfattande glaskrossning på Värmlandstrafiks hållplatser – ”Onödiga pengar”

Ett 15-tal rutor har krossats på ett par dagar.

Annons

Annons

Värmlandstrafik har de senaste dagarna haft omfattande glaskrossning på sina busshållplatser. Totalt har ett femtontal rutor krossats på ett par dagar.

Totalt har ett 15-tal glasrutor krossats på ett par dagar. Foto: Värmlandstrafik / Facebook

I ett Facebook-inlägg beskriver Värmlandstrafik situationen. ”Värst utsatt har Forshaga/Skived varit där totalt 12 glastutor krossats, men förstörelse har skett även längs Romstadvägen och på Hallersrud på Hammarö” skriver de. ”Onödiga pengar som istället hade kunnat användas till bättre trafik och service för våra resenärer” fortsätter meddelandet. Händelserna är polisanmälda och Värmlandstrafik uppmanar till att kontakta polisen om man har tips eller vet något.

Annons