Arvika Brott och blåljus Nyheter Värmland

Två personbilar i olycka i Arvika – Vägen helt blockerad

En trafikolycka med två personbilar inblandade inträffade i Arvika på fredagskvällen.

Annons

Annons

Olyckan skedde i sjukhuskorsningen i Arvika.

Två personbilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 61 i Arvika på fredagskvällen. Räddningstjänst, flera polisbilar och ambulans larmades till platsen. Enligt trafikverket har de två personbilarna kolliderat i höjd med korsningen Rackstavägen. Skadeläget är dock oklart.

Hela vägen blockerad

Hela 61:an blockerades på platsen för olyckan. Foto: Sakeus Berg

Annons

Hela vägbanan var blockerad och inga fordon kom fram på vägen. Många lastbilar fick vänta i köer. Strax efter 22:00 lämnade den sista räddningsresursen och trafiken släpptes fram igen. 2 bilar kördes iväg från platsen av bärgningsbil. Larmet om olyckan inkom 21:15 på fredagskvällen.

Två personbilar bärgades från platsen. Foto: Sakeus Berg / Arvikamagasinet
Strax efter 22:00 kunde trafiken släppas fram på 61:an. Foto: Sakeus Berg.

Annons