Brott och blåljus Nyheter Värmland

Man och två unga flickor ertappade med att missbruka narkotika – Flera polispatruller larmades

Flera polispatruller beordrades till området Marieberg i Karlstad på söndagsförmiddagen efter att samtal inkommit till polisen om...

En man i 25-årsåldern och två unga flickor är misstänkta för ringa narkotikabrott avseende innehav och för ringa narkotikabrott avseende eget bruk efter att ha ertappats med att missbruka narkotika utomhus.

Annons

Flera polispatruller beordrades till området Marieberg i Karlstad på söndagsförmiddagen efter att samtal inkommit till polisen om en grupp ungdomar som sannolikt rökte cannabis. På plats anträffades en man i 25-årsåldern och två unga flickor, varav en fyllt 18 och den andra var mellan 15 och 18 år gammal. När polisen visiterade mannen visade det sig att han hade en mindre mängd misstänkt narkotika på sig.

Flickorna visade tecken på drogpåverkan och medtogs därför för provtagning och förhör. Vid visitation av flickorna anträffades en mindre mängd narkotiska preparat på dem båda.

Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott avseende innehav medan flickorna är misstänkta för ringa narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk. Vårdnadshavarna till flickan i 15 till 18-årsåldern kommer att informeras om misstankarna mot henne. Även socialtjänsten kommer att informeras. Den misstänkta narkotikan som anträffades hos de tre inblandade togs i beslag av polispatrullerna.

Annons