Arvika Brott och blåljus Värmland

Polisens eftermiddag i Värmland: Bil anträffad stulen

Annons

Arkivbild. Foto: Fotoakuten

Polisen har under måndagseftermiddagen fram till 18:00 rapporterat om tre händelser i Värmlands län. Vid 14:50 inträffade en bilolycka i Grums där bilisten körde av vägen och in i en stolpe i vad som anges som hög hastighet. Personskadorna är oklara. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till olycksplatsen.

Bara minuter senare, 14:52 anträffas ett stulet motorfordon i Karlstad. Det rörde sig om en bil som varit eftersökt i närmare ett halvår. Fordonet anträffades på Cordvägen i Älvenäs i Karlstad, men om någon gripits i samband med att bilen anträffades är oklart. Om det var polisen eller en privatperson som anträffade bilen är oklart.

Vid 16:11 höll polisen en trafikkontroll i Haga-området i Arvika. Det var en kortare trafikkontroll på Rosendalsvägen. Två hastighetsböter utfärdades av polisen. Fram till 18:00 har polisen inte rapporterat några nya händelser.

Annons