Arvika Brott och blåljus Inrikes/utrikes Nyheter Värmland

Exklusiva bilder: En till sjukhus efter olycka i centrala Arvika

Arvikamagasinet först med bilder på olyckan

Räddningstjänst, ambulans och bärgare larmades till platsen. Foto: Sakeus Berg / Arvikamagasinet

En trafikolycka med två bilar inblandade inträffade på måndagsmorgonen i Arvika. Olyckan inträffade strax före 08:30 på Fältgatan vid Stora Coop Styckåsen. Enligt polisen blev en bilist påkörd bakifrån av en annan bilist. En av bilisterna, en kvinna i 40-årsåldern fick föras till sjukhus med nacksmärtor.

Foto: Sakeus Berg / Arvikamagasinet

Det är i nuläget oklart om något brott förekommit i samband med olyckan. Räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Även bärgningsbil åkte till platsen. Den första räddningsresursen var på plats vid 08:31, och larmet inkom 08:26

Räddningschef Mattias Larsson säger att han inte har någon ytterligare information om olyckan.

Foto: Sakeus Berg / Arvikamagasinet