Arvika Brott och blåljus Eda Nyheter Värmland

Bil voltade utanför Arvika – Körde mycket vårdslöst

Polisen spärrar vägen för trafik. Foto: Arvikamagasinet

En bilist har voltat med bilen och landat på taket i diket på länsväg 172 i höjd med Gränssjön utanför Arvika. Bilisten klämdes fast i bilen och fick senare frigöras av räddningstjänst. Enligt ambulanspersonal var mannen vid medvetande. Bilisten är en man i 80-årsåldern och har fått åka med ambulans till sjukhus med oklara skador. Larmet om olyckan inkom 18:19 på onsdagskvällen.

Till vänster syns bilen i diket. Foto: Arvikamagasinet

Anledningen till olyckan är okänd, och enligt polisen var mannen inte påverkad. Däremot kommer polisen att skriva en anmälan om vårdslöshet i trafik då det har framkommit uppgifter om att bilen framförts mycket vårdslöst från Sulvik mot Årjäng.

Relaterat: Foton från olyckan – Man voltade med bil