Arvika Värmland

Föreslå kommun-slogan till Arvika!

246 av 290 av Sveriges kommuner har en kommunslogan. En fras som lyfter fram kommunen på ett alldeles särskilt sätt, och som lockar att resa dit. Dessa finns ofta i flera olika versioner, till exempel Karlstad: ”solen i Karlstad” eller Torby: ”Vi har säsong året om”. Många städer i Värmland har en eller flera slogans, men i nuläget finns ingen officiell slogan för Arvika kommun.

Arvika stad. Foto: Tage Bäck

Därför vill Arvikamagasinet nu få in förslag på slogans för Arvika, gärna flera olika från Arvikabor runt om i kommunen. Något som är klassiskt Arvika, eller som lyfter fram kommunen särskilt. Kanske finns en gammal slogan som glömts bort?

Annonser

Som inspiration kan man ta Sunne: ”Sagolika Sunne”, Säffle: ”Det goda livet / Sveriges yngsta stad” eller Årjäng: ”Ta en sväng till Årjäng”.

Arvikamagasinet tar emot alla möjliga slogans för Arvika, från alla perspektiv. Gärna flera från samma person (det ökar chansen att komma med). De bästa förslagen och flera andra kommer att lyftas fram i en framtida artikel.

I mailet skriver du ditt namn, förslag på slogan/slogans och din signatur (vad du vill bli kallad om ditt förslag kommer med i artikeln). Din signatur kan vara ditt namn, anonym eller något annat.

Lycka till, och dela gärna detta med vänner!

Maila till sakeus.berg@gmail.com