Arvika Värmland

Föreslå kommun-slogan till Arvika!

246 av 290 av Sveriges kommuner har en kommunslogan. En fras som lyfter fram kommunen på ett alldeles särskilt sätt, och som lockar att resa dit. Dessa finns ofta i flera olika versioner, till exempel Karlstad: ”solen i Karlstad” eller Torby: ”Vi har säsong året om”. Många städer i Värmland har en eller flera slogans, men i nuläget finns ingen officiell slogan för Arvika kommun.

Arvika stad. Foto: Tage Bäck

Därför vill Arvikamagasinet nu få in förslag på slogans för Arvika, gärna flera olika från Arvikabor runt om i kommunen. Något som är klassiskt Arvika, eller som lyfter fram kommunen särskilt. Kanske finns en gammal slogan som glömts bort?

Skicka ditt förslag till Arvikamagasinet@gmail.com tillsammans med namn eller signatur för en chans att få ditt förslag publicerat på Arvikamagasinets sajt.

Annonser

Här är förslagen för Arvikas kommun-slogan

Arvikamagasinet har efterforskat om Arvika kommun har eller har haft en slogan, då 246 av Sveriges 290 kommuner har det